søndag 2. mars 2014

Vår lille hjerteknuser!

På onsdagen kjørte vi ned til Ulsteinvik for å hente Lulu.. dagen vi hadde venta på så lenge var endelig her :-)
Det skal sies at avstanden mellom Trondheim og Ålesund var vel fortrengt, og det tok mye lengre tid enn jeg hadde sett for meg. Det var jo litt lenger å kjøre til Ulsteinvik, og det påvirket en del at vi gledet oss så mye.. så, det må vel bare forventes på en slik tur. Men det skal sies, 3 fergeturer hver vei ... det er litt mye ferge. Men godt var det uansett, det var på fergene vi fikk spist jeg og Mats :)
Selv har jeg bodd i Ålesund og kjente meg igjen på veien, så et glimt av skolen jeg gikk på til og med!
Endelig framme i Ulsteinvik fikk vi møte Beathe og gjengen hennes. En av valpene hadde blitt hentet, og bor nå på Sortland (Mats kommer derfra) og er naboene til svigers!!! Hvor tilfeldig er ikke det? Håper vi møter på dem når vi er der oppe en gang :-)

Albert, far til Lulu, er en rød, spesiell hannhund.. Jeg har ikke sett en så rød eurasier før og klarer ikke å bli annet enn sjarmert av hvor fin, kosete og leken han var.
Celia, mor til Lulu, er den staselige, overbeskyttende og voktende mor. Hun passet så godt på sine små.. Det var moro å se på, hvordan hun holdt styr på dem på sin egen måte, lekte og herjet med de.. Det var en blandet følelse å skulle ta med Lulu, ta fra henne mor, søsken og hjem for så å bli med to totalt fremmede. Hun hadde det selvfølgelig ikke morsomt på bilturen hjem, ingen baby liker vel å sitte stille i flere timer samtidig som det humper såpass at man våkner hele tiden.

Vi falt pladask, fra første øyekast. Denne jenta skal forhåpentligvis være sammen med oss i MANGE år.. Vi har storkost oss disse første dagene.. sett på hvordan hun blir tryggere for hver dag.. Kjenner på hvordan hun knytter seg sakte men sikkert til oss.. det båndet som vi har med Ferrari, som aldri kan brytes, det er på vei med Lulu også! Det er den beste følelsen som finnes.

 Ferrari har gjort det samme, falt pladask.. de to leker og herjer så mye at du skulle tro de hadde vært sammen fra dag 1.. Hun er kjempeforsiktig med henne og deler godis uten problem.. Hvis Lulu blir litt for slitsom så sier hun ifra, så legger de seg for å sove begge to.. <3

1 kommentar:

  1. Koselig lese om de første dagene til LuLu! Gleder meg til vi møtes igjen =)

    SvarSlett