onsdag 29. januar 2014

Den som venter på noe godt..

Valget ble tatt før jul, vi ville ha en eurasier til..
Ferrari er vant til å være i flokk, og hun er vant til å være alene.. Problemet er bare det at når hun er mutters alene, altså uten noen av oss hjemme, så synes hun det er veldig ensomt. Forståelig, da rasen er kjent for å være veldig ivrig på å være med oss overalt. Men nå har det seg sånn at vi ikke kan ha henne med oss på jobb.. så nå, etter en lang periode der hun har fått vært alene likevel, skal hun få en lillesøster.

Vi er mest spente på hvem av disse søte polvottene som blir vår, for som tidligere nevnt i bloggen, så er det ikke farge på pelsen man skal gå etter når man kjøper hund. Men, vi er på utkikk etter en utstillingshund, og en hund som skiller seg litt ut er derfor å foretrekke. Så da gikk vi selvfølgelig i fella med å få en favoritt, og det gjør ting veldig vanskelig synes vi. Så nå vet vi rett og slett ikke våre arme råd, hvordan skal vi gjøre dette... Det er faktisk veldig vanskelig. Sist gang fikk jeg bare beskjed om hvilken som ble min, og falt pladask fra dag en.. nå har vi kanskje falt pladask for og blitt glad i (fra avstand om det er mulig) en som ikke engang blir vår.

Uansett så er vi supergira, og helt forferdelig utålmodige! Å vente på den nye babyen er like vanskelig denne gangen, som den første gangen :-) men den biten hvor vi får vite hvilken det er vi venter på setter resten litt på vent, så vi kan få et ansikt til navnet vi allerede har fått :-) 
Bilde er fra Kennel Carve Canem

Oppdretteren har vært så snill og gitt oss navneforslaget vårt. Hun er flink til å finne på spesielle navn, så vi bestemte oss for å i det minste sende henne et forslag.. Lumina Luna.
Lumina Luna betyr lys av månen..
Beathe er oppdretteren hos kennel Carve Canem. Hun er ei kjempe hyggelig dame, som har mye kunnskap og erfaring- så man føler man er i trygge hender. Akkurat det er kjempe viktig når man skal kjøpe valp, du kan lese mye om hva du skal se etter, hva du skal holde deg unna osv, og kjenner du en varsellampe som dukker opp, så er det som regel noe galt. Men Beathe vet virkelig hva hun holder på med, valpene vokser opp i så bra miljø at en nesten blir nervøs for å klare å fortsette det gode arbeidet hun har startet. Anbefaler henne på det varmeste om noen av dere har tenkt å kjøpe eurasier. Kennel Carve Canem er hvor vi har bestemt oss å kjøpe nr 2, og selv om vi ikke har hentet valpen enda så vet vi enkelt og greit at dette er ei erfaren og kunnskapsrik dame som bare er interessert i å avle friske, lykkelige hunder og så sende dem til trygge, kjærlige hjem.

Nå må vi bare vente, og prøve å holde oss så nøytral vi bare klarer. Kjenner at vi ikke er så god på den biten der.. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar